| Мій досвід запікання курки |
|
Колись давно я уникала рецептів із запіканням. Мені здавалося, що це дуже складно: то курочка буде пересушеною, то шкірка підгорить, то воно не пропечеться всередині. Я надавала перевагу вареним стравам — простіше й надійніше.
Усе змінилося, коли зателефонували друзі, що будуть за годину, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Згадала все, що колись чула, які читала в інтернеті. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, визначилася з градусами та тривалістю, чим змастити для ніжності, і як не прогаяти момент готовності. Найсильніше переживала через те, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з хрусткою шкіркою, відчула полегшення і гордість! Вона була ідеально просмаженою, прекрасно підсмаженою і пахучою та привабливою. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили. Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — моя коронна страва, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка працює замість мене. |
| Users browsing this thread: |
| 2 Guest(s) |